Proosten op jullie bruiloft

Een onvergetelijk en belangrijk moment

Bubbels Meester is graag van de partij op jullie bruiloft. Ik maak een bruiloft extra sprankelend met allerlei activiteiten en experiences in combinatie met bubbels, wijn en champagne; op maat en in stijl!

Het proosten met champagne is een belangrijk moment tijdens de bruiloft waarbij alle gasten zijn betrokken en de aandacht op jullie is gericht. Proosten op een bruiloft is voor iedereen een mooi moment om jullie veel geluk en gezondheid te wensen.

Dit proostmoment kun je extra leuk en speciaal maken met bijvoorbeeld een combinatie van een sabreershow en een grote champagnetoren. De bruid en bruidegom zullen hierbij zelf hun speciaal uitgekozen champagne spectaculair sabreren met een persoonlijk gegraveerd champagnesabel waarna de fles door Bubbels Meester wordt uitgeschonken over de champagnetoren. Als alle bruiloftgasten daarna zijn voorzien van een vol glas champagne kan er geproost worden op het bruidspaar waarna het feest officieel kan beginnen!

Ook de catering van champagne, wijnen en andere bubbels voor bij het diner, de receptie en het feest kan Bubbels Meester verzorgen. Want bij zo’n speciale dag horen uiteraard ook onvergetelijke bubbels. Bubbels Meester biedt o.a. exclusieve, persoonlijk geïmporteerde wijnen en bubbels uit de Elzas en Champagne. Kijk voor alle wijnen en bubbels in het hoofdmenu; te vinden onder ‘De Meesterselectie’.

Maar Bubbels Meester biedt meer op deze feestelijke dag; speciale bruiloftgasten kunnen leren sabreren tijdens een sabreerworkshop dat meteen gecombineerd kan worden met een mini champagneproeverij. Alles is mogelijk, vraag naar de opties.

Bubbels Meester heeft een champagnetoren gebouwd tijdens een bruiloft

Algemene informatie bruiloft met Bubbels Meester

Mogelijkheden

  • Een bijzonder proostmoment
  • Champagnetoren
  • Sabreershow
  • Workshop sabreren
  • De beste bubbels en meest waanzinnige wijnen voor het bruiloftsfeest, de receptie en / of  het diner
  • Vrijgezellenfeest vooraf

KOSTEN

  • Maatwerk en in samenspraak met de wedding planner

DEELNEMERS

  • Grote en besloten kleine groepen, geen probleem

LOCATIE

  • Bij jou op locatie
  • Kan ik verzorgen (restaurant, sloep, jacht)

Een impressie

Kom alvast in de bruiloft stemming!

Sabreren en een champagnetoren op je huwelijk; wat een feest!
Bubbels Meester verzorgd alles wat met champagne te maken heeft op jouw bruiloft. Van een champagnetoren tot sabreren
Bubbels Meester betrekt iedereen tijdens jouw bruiloft!
Toasten met champagne op je bruiloft! Laat Bubbels Meester de champagne tijdens je bruiloft organiseren

Reviews

Wat vonden anderen van hun bruiloft met Bubbels Meester?

Sprankelende toevoeging van onze dag

woensdag, 20 september, 2023

Onze gasten hebben veel reacties gegeven op de originele manier van champagne schenken. Het sabreren door mijn net man maakte er een hele happening van. Foto’s van ons samen inschenken geeft ook weer wat extra”s Martijn was prettig in de omgang en we kijken terug op een mooi moment op onze dag. De champagne was heerlijk. Een echte aanrader met een mooie sabel als aandenken.

Kirsten en Cj Endurance

Trouwfeest

maandag, 11 september, 2023

Goede service, netjes op tijd, wij hebben een sprankelende avond gehad! Heerlijke champagne 🥂🍾

Fairoz Resul

Sabrerend getrouwd

maandag, 12 september, 2022

Na al eens een geslaagde proeverij gedaan te hebben thuis, heeft Martijn op onze bruiloft gestaan met een prachtige champagne toren. Daarnaast beiden succesvol gesabreerd (geleerd van de meester zelf ;-)). Ik raad iedereen aan met interesse in champagne om eens contact op te nemen met Martijn. Het is zeer prettig communiceren en we komen zeker weer bij Martijn terug!

Jorn en Annemiek

Geweldige toevoeging op je bruiloft

maandag, 2 augustus, 2021

Op 3 juli was Martijn aanwezig op onze bruiloft met een te gekke champagne toren! In het traject naar onze bruiloft toe hebben we samen een heerlijk champagne gekozen waar we veel complimenten over hebben gekregen. Martijn weet veel van de champagnes die hij schenkt, en denkt mee wat past binnen budget en de dag. Daarnaast een leuke persoon die je proost moment toch een feest maakt! Wij hebben genoten.

Jeffrey en Merel

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?