Champagneproeverij

Offerte aanvragen

Een heerlijke champagneproeverij

Proef het vloeibare goud

Tijdens de champagneproeverij kom je in aanraking met de lekkerste bubbels uit dit fantastische wijngebied. Bubbels Meester importeert persoonlijk champagnes bij kleinschalige en zelfstandige wijnboeren uit de Champagne-streek die met grote passie en zorg champagne van hoge kwaliteit produceren. Een aantal keer per jaar reis ik door Champagne; ik ga langs bij ‘mijn’ champagnehuizen om bij te praten, te proeven en de beste (mousserende) wijnen in te kopen zodat ik die met gepaste trots aan jullie kan laten proeven tijdens de champagneproeverij.

Bubbels Meester verzorgt iedere champagneproeverij op maat en met veel enthousiasme. Zo worden worden er op maat gemaakte smaakformulieren uitgedeeld, er kan gebruikt worden gemaakt van speciale proefglazen en de champagnes worden liefdevol toegelicht. Bekijk alvast het exclusieve assortiment aan champagnes uit de Meesterselectie; ook te vinden in het hoofdmenu. Mocht je hier een selectie uit willen maken dan kun je dit optioneel aangeven in de offerteaanvraag.

De kosten van de champagneproeverij zijn afhankelijk van de champagnes die je wilt proeven, het aantal flessen dat geopend wordt en de locatie. De locatie kun je zelf bepalen (bij iemand thuis of op kantoor), maar kan ik ook voor je regelen; in een restaurant, op een sloep door de Amsterdamse grachten of zelfs op een jacht.

Tip; laat je verrassen door Bubbels Meester met een top proeverij van 8 flessen champagne en een champagneproeverij van circa 2 uur.

untitled-4

Algemene informatie Champagneproeverij

INBEGREPEN

  • Heerlijke champagnes
  • Speciale proefglazen (tot 25 personen)
  • Op maat gemaakte smaakformulieren
  • Persoonlijke begeleiding

KOSTEN

  • Vanaf € 125,00 met 4 flessen champagne en een champagneproeverij van 1 uur

DEELNEMERS

  • Vanaf 4 personen
  • Grote groepen geen probleem

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Heerlijke champagnes proeven!

Organiseer een Champagneproeverij met Bubbels Meester
Champagneproeverij in Amsterdam met Bubbels Meester
Champagneproeverij op een boot door de Amsterdamse grachten. Bubbels Meester
Champagneproeverij op een boot in Amsterdam

Reviews

Wat vonden anderen van de champagneproeverij?

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?