Champagneproeverij

Offerte aanvragen

Een heerlijke champagneproeverij

Proef het vloeibare goud

Tijdens de champagneproeverij kom je in aanraking met de lekkerste bubbels uit dit fantastische wijngebied. Bubbels Meester importeert persoonlijk champagnes bij kleinschalige en zelfstandige wijnboeren uit de Champagne-streek die met grote passie en zorg champagne van hoge kwaliteit produceren. Een aantal keer per jaar reis ik door Champagne; ik ga langs bij ‘mijn’ champagnehuizen om bij te praten, te proeven en de beste (mousserende) wijnen in te kopen zodat ik die met gepaste trots aan jullie kan laten proeven tijdens de champagneproeverij.

Bubbels Meester verzorgt iedere champagneproeverij op maat en met veel enthousiasme. Zo worden worden er op maat gemaakte smaakformulieren uitgedeeld, er kan gebruikt worden gemaakt van speciale proefglazen en de champagnes worden liefdevol toegelicht. Bekijk alvast het exclusieve assortiment aan champagnes uit de Meesterselectie; ook te vinden in het hoofdmenu. Mocht je hier een selectie uit willen maken dan kun je dit optioneel aangeven in de offerteaanvraag.

De kosten van de champagneproeverij zijn afhankelijk van de champagnes die je wilt proeven, het aantal flessen dat geopend wordt en de locatie. De locatie kun je zelf bepalen (bij iemand thuis, op de club of op kantoor), maar kan ik ook voor je regelen; op een sloep door de Amsterdamse grachten bijvoorbeeld.

untitled-4

Algemene informatie Champagneproeverij

INBEGREPEN

  • Heerlijke champagnes
  • Proefglazen
  • Op maat gemaakte smaakformulieren
  • Persoonlijke begeleiding

KOSTEN

  • Vanaf € 250,00 voor een proeverij van 1 uur met 4 champagnes

DEELNEMERS

  • Vanaf 4 personen
  • Grote groepen geen probleem

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Heerlijke champagnes proeven!

181215 nieuwe champagnes
Champagneproeverij in Amsterdam met Bubbels Meester
Champagneproeverij op een boot door de Amsterdamse grachten. Bubbels Meester
MAV_7815
champagne proeven met de Bubbels Meester

Reviews

Wat vonden anderen van de champagneproeverij?

Fantastische avond!

zondag, 22 oktober, 2023

Afgelopen vrijdag in eigen huis met 14 man een champagne- en wijnproeverij gehad van Bubbelsmeester Martijn. Alles smaakte naar meer. We hebben 8 flessen Champagne kunnen sabreren, en door de kundige begeleiding ging het 8 keer goed! Martijn weet op een gezellige manier de avond vorm te geven en heeft een bak aan kennis over wijn en bruis. Vette aanrader voor een avond met vrienden waarbij je ook nog iets opsteekt. Chapeau!

Joeri

Aanrader!

dinsdag, 18 juli, 2023

We hebben Martijn gevraagd om een champagne proeverij te organiseren voor een gedeelte van onze klanten. Martijn heeft veel kennis en voelt de groep goed aan. Geweldige champagnes met mooie verhalen!

Lotte

Champagne proeverij

woensdag, 6 april, 2022

Martijn heeft een champagneproeverij bij ons thuis verzorgd voor de champagnetoren op de bruiloft van vrienden van ons.

Het was enorm gezellig, maar ook leerzaam. Als je naast gezelligheid ook iemand zoekt die daadwerkelijk kennis heeft, dan zit je hier goed. Daarnaast kiest Martijn er bewust voor om bij kleinschalige boeren in te kopen. Ik vind dit een pluspunt!

Wij kijken er naar uit om Martijn met z’n champagnetoren te zien op de bruiloft!

Samantha

Topavond!

dinsdag, 5 april, 2022

Wij hebben een geweldige en informatieve avond beleefd met champagnekenner Martijn. Hij voelde de sfeer van de avond erg goed aan en wist precies wanneer hij op de voorgrond moest treden met uitje over een nieuwe fles champagne en wanneer hij de gasten onderling kon laten praten. Uitstekende keuze voor bij het grote publiek minder bekende, maar desalniettemin uitstekende champagnes! Een topavond!

Geoffrey

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?