Champagnetoren

Offerte aanvragen

Ervaar de champagnetoren

Een bruisend spektakel

Met de bruisende champagnetoren van Bubbels Meester maak je ieder feest extra sprankelend! Bekijk de video voor een indruk van een champagnetoren op een bruiloft.

Bubbels Meester komt bij jou op locatie om de champagnetoren met uiterste precisie op te bouwen met gebruik van echte champagneglazen (coupes). Het vullen van de champagnetoren wordt extra spectaculair gemaakt door de eerste fles bubbels te sabreren.
Het leuke is dat je zelf je bubbels kunt uitzoeken uit de exclusieve Meesterselectie; te vinden in het hoofdmenu. Bekijk bijvoorbeeld eens deze fantastische champagnes welke persoonlijk zijn geïmporteerd uit de champagnestreek. Bekijk op het Youtube kanaal van Bubbels Meester meer champagnetoren video’s.

Bij het maken van een champagnetoren wordt een speciale tafel gebruikt om de champagnetoren op te laten schitteren. De tafel is netjes afgewerkt en voorkomt dat de bubbels op de grond spetteren.

Laag voor laag worden de glazen met uiterste precisie neergezet totdat er een mooie toren van maximaal 10 verdiepingen staat. De toren inclusief de tafel, bereikt een hoogte van circa 2 meter. De toren kan uit maximaal 385 glazen bestaan, maar met aanvulling van extra glazen kunnen er wel 500 gasten bediend worden!

En dan komt het moment waar u en uw gasten zich op hebben verheugd; het vullen van de champagnetoren. De eerste fles wordt gesabreerd door Bubbels Meester zelf, waarna er maximaal 4 ‘special guests’ ook mogen sabreren. Klik op deze link als je wilt leren sabreren. Bruisend vult de champagnetoren zich met de heerlijke bubbels. Na het vullen van de glazen deelt Bubbels Meester de eerste glazen uit aan de belangrijkste personen en volgt het proostmoment met alle gasten. Op uw gezondheid!

De champagnetoren is geschikt voor kleine en grote feesten; op een bruiloft, receptie, personeelsfeest of verjaardag. De champagnetoren wordt op maat gebouwd en gevuld met de bubbels uit het assortiment van Bubbels Meester naar eigen keuze. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om 2 kleinere torens te laten bouwen zodat er 2 verschillende bubbels geschonken kunnen worden, of zelfs een alcoholvrije champagnetoren (bijvoorbeeld tijdens een alcoholvrije babyshower).

Algemene informatie Champagnetoren

Inbegrepen

 • Sabreershow
 • Uitschenken van de bubbels
 • Uitdelen van de eerste glazen
 • Speciale tafel
 • Glazen, ijs en koelers

Champagnetoren prijs

 • Vanaf € 400,00:
 • Inclusief opbouw, sabreren, schenken, afbouw
 • Exclusief te openen flessen bubbels en eventuele reis- en parkeerkosten

DEELNEMERS

 • Aantal deelnemers is niet van toepassing
 • Minimale afname is 12 flessen bubbels (= 60 gevulde glazen)
 • Maximale hoogte van de toren is 10 lagen
 • Maximaal aantal coupes in de toren is 385

 

LOCATIE

 • Bij jou op locatie

Een impressie

Kom in de stemming!

Champagnetoren tijdens een Bubbels Meester experience
champagnetoren van Bubbels Meester bij de opening van filmzaal Rialto in VU Amsterdam
Sabreren en een champagnetoren op je huwelijk; wat een feest!
Bubbels Meester tijdens het bijvullen van een Champagne fontein
champagnetoren van Bubbels Meester in The Boathouse Rotterdam
Bubbels Meester vult zijn champagnetoren tijdens de bruiloft
Bubbels Meester heeft een champagnetoren gebouwd tijdens een bruiloft
champagnetoren in On the Rock
bruisende champagnetoren met champagnedouche tijdens huwelijk
roze rose bubbels in champagnetoren tijdens opening winkel

Reviews

Wat vonden anderen van de Champagnetoren?

Top service

Rated 5 out of 5
maandag, 13 februari, 2023

Fijn contact, goede afspraken, alles op tijd, prachtige toren, lekkere bubbels, en alles werd ook nog uitgedeeld, helemaal perfect!

Kim Bakker

Mooie toren met heerlijke champagne

Rated 5 out of 5
maandag, 14 november, 2022

Vrij last minute een champagne toren besteld. Vlotte communicatie en uiteindelijk een mooi resultaat. Martijn was ruim op tijd aanwezig, bouwde een mooie toren die een stuk groter was dan het aantal drinkers om het wat meer spektakel te geven. De champagne welke was geadviseerd door Martijn was heerlijk! Veel complimenten van collega’s over deze lekkere bubbel.

Bram - DPG Media

Professioneel en verzorgd!

Rated 5 out of 5
vrijdag, 30 september, 2022

28 september een start bouw feestje gevierd. Hier kwam Martijn van Bubbelsmeester met een champagnetoren. Het was professioneel en goed verzorgd. Gasten waren onder de indruk!

Diane

Dé beste champagnetoren voor ons huwelijksfeest!

Rated 5 out of 5
donderdag, 16 juni, 2022

Taart op een huwelijk? Wij hadden veel liever een champagnetoren!! En wát zijn we blij dat Martijn de Bubbelsmeester dat heeft kunnen verzorgen in Kasteel de Hooge Vuursche. De borrel in de middag kreeg extra cachet door zijn expertise en de geweldige champagne uit traditionele coupes. Martijn dacht in alles met ons mee en organiseerde een speciale proeverij voor ons – de champagne die we hebben gekozen is voortreffelijk en blijft altijd onze speciale ’trouwchampagne’.

Monique

Champagnetoren, sabreren en mini proeverij

Rated 5 out of 5
maandag, 28 februari, 2022

Bubbelmeester heeft een super leuke avond neergezet bij afstudeer borrel van mijn vriend. Het was een hele ontspannende, feestelijke en informele sfeer.

De champagnes waren super lekker. En absoluut voor herhaling vatbaar!

Zeker een aanrader voor als je een keer een ander soort borrel wil en mensen zoekt die super spontaan in de omgang zijn!

Bubbelmeester, heeeeeel erg bedankt! Jullie hebben de avond gemaakt!

Malieke

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?