Champagnetoren

Offerte aanvragen

Ervaar de champagnetoren

Een bruisend spektakel

Met de bruisende champagnetoren van Bubbels Meester maak je ieder feest extra sprankelend! Bekijk de video voor een indruk van een champagneglazen toren op een bruiloft. Bubbels Meester komt bij jou op locatie om de champagnetoren met uiterste precisie op te bouwen met gebruik van echte champagneglazen (coupes). Het vullen van de champagnetoren wordt extra spectaculair gemaakt door de eerste fles bubbels te sabreren.
Het leuke is dat je alvast je bubbels kunt uitzoeken uit de exclusieve Meesterselectie; te vinden in het hoofdmenu. Bekijk bijvoorbeeld eens deze fantastische champagnes welke persoonlijk zijn geïmporteerd uit de champagnestreek. Bekijk op het Youtube kanaal van Bubbels Meester meer champagnetoren video’s.

Bij het maken van een champagnetoren wordt een speciale tafel gebruikt om de champagnetoren op te laten schitteren. De tafel is netjes afgewerkt, mooi verlicht en voorkomt dat de bubbels die niet in de glazen terecht komen, op de grond spetteren.

Laag voor laag worden de glazen met uiterste precisie neergezet totdat er een mooie toren van maximaal 10 verdiepingen staat. Hier zijn dan 220 glazen voor nodig. De toren inclusief de tafel, bereikt een hoogte van circa 2 meter.

En dan komt het moment waar u en uw gasten zich op hebben verheugd; het vullen van de champagnetoren. De eerste fles wordt gesabreerd door Bubbels Meester zelf, waarna er maximaal 4 ‘special guests’ ook mogen sabreren. Klik op deze link als je wilt leren sabreren. Bruisend vult de champagnetoren zich met de heerlijke bubbels. Na het vullen van de glazen deelt Bubbels Meester de eerste glazen uit aan de belangrijkste personen en volgt het proostmoment met alle gasten. Op uw gezondheid!

De champagnetoren is geschikt voor kleine en grote feesten; op een bruiloft, receptie, personeelsfeest of verjaardag. De champagnetoren wordt op maat gebouwd en gevuld met de bubbels uit het assortiment van Bubbels Meester naar eigen keuze. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om 2 kleinere torens te laten bouwen zodat er 2 verschillende bubbels geschonken kunnen worden, of zelfs een alcoholvrije champagnetoren (bijvoorbeeld tijdens een alcoholvrije babyshower).

Algemene informatie Champagnetoren

Inbegrepen

 • Sabreershow
 • Uitschenken van de bubbels
 • Uitdelen van de eerste glazen
 • Speciale tafel met verlichting
 • Glazen, ijs en koelers

Champagnetoren prijs

 • Vanaf € 300,00:
 • Inclusief opbouw, sabreren, schenken, afbouw, BTW
 • Exclusief te openen flessen bubbels

DEELNEMERS

 • Aantal deelnemers is niet van toepassing
 • Minimale afname is 1 doos bubbels (= 30 gevulde glazen)
 • Maximale hoogte van de toren is 10 lagen (= 220 glazen)

 

LOCATIE

 • Bij jou op locatie
 • Er kunnen reiskosten bijkomen afhankelijk van de locatie

Een impressie

Kom in de stemming!

Champagnetoren tijdens een Bubbels Meester experience
Bubbels meester schenkt een champagnetoren bij
Bubbels Meester tijdens het bijvullen van een Champagne fontein
Bubbels Meester heeft een champagnetoren gebouwd tijdens een bruiloft

Reviews

Wat vonden anderen van de Champagnetoren?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?