Franse wijnproeverij uit de Elzas

Offerte aanvragen

Een Franse wijnproeverij op z’n Elzas

Flammenkuchen, sauerkraut et vin!

Wist je dat Bubbels Meester heerlijke Franse wijnen persoonlijk importeert uit de Elzas bij kleinschalige, zelfstandige en veelal biologische wijnboeren? Deze kunstenaars produceren met passie en zorg wijnen van grote kwaliteit. Een aantal keer per jaar reis ik langs ‘mijn’ wijnhuizen om met hen bij te praten, hun nieuwste oogsten te proeven en de lekkerste Elzas wijnen in te kopen. Deze wijnen stel ik beschikbaar tijdens de Franse wijnproeverijen van Bubbels Meester zodat ik die met grote passie aan jullie kan laten proeven! Bekijk op mijn YouTube kanaal hoe zo’n leuke Franse wijntrip eruit ziet!

Bubbels Meester verzorgt iedere Franse wijnproeverij met als doel plezier en een op maat gemaakt experience te bieden. Deel je ervaring op speciale smaakformulieren en maak gebruik van speciale proefglazen om de wijn experience mee te verrijken. De wijnen, hun afkomst en hun verhaal worden met enthousiasme toegelicht. Bekijk alvast het exclusieve assortiment aan Franse wijnen uit de Meesterselectie. Deze kun je optioneel aangeven in de offerteaanvraag.

De kosten van de Franse wijnproeverij zijn afhankelijk van de Elzas wijnen die je wilt proeven, het aantal flessen dat geopend wordt en de locatie. Kies de locatie zelf of laat mij het doen; op een sloep door de Amsterdamse grachten bijvoorbeeld.

Bubbels Meester verzorgt Franse wijnproeverijen met de beste wijnen uit de Elzas

Algemene informatie Franse wijnproeverij op z’n Elzas

INBEGREPEN

  • Heerlijke Elzas wijnen
  • Op maat gemaakte smaakformulieren
  • Persoonlijke begeleiding

KOSTEN

  • 60,00 per uur exclusief reiskosten en de te openen flessen wijn
  • minimum spend van 250,00

DEELNEMERS

  • Vanaf 2 personen
  • Grote groepen geen probleem

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Kom alvast in de stemmen van de Franse wijnproeverij in Elzas thema

De Elzas is bijzonder mooi aan het begin van het oogstseizoen
Bubbels Meester op bezoek in de wijnkelder van Pierre Arnold
Bubbels Meester op een Franse wijnproeverij
Bubbels Meester tijdens een Franse wijnproeverij in de Elzas

Reviews

Wat vonden anderenvan de Franse Elzas wijnproeverij?

Fantastische avond!

zondag, 22 oktober, 2023

Afgelopen vrijdag in eigen huis met 14 man een champagne- en wijnproeverij gehad van Bubbelsmeester Martijn. Alles smaakte naar meer. We hebben 8 flessen Champagne kunnen sabreren, en door de kundige begeleiding ging het 8 keer goed! Martijn weet op een gezellige manier de avond vorm te geven en heeft een bak aan kennis over wijn en bruis. Vette aanrader voor een avond met vrienden waarbij je ook nog iets opsteekt. Chapeau!

Joeri

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?