Nederlandse wijnen

ivar wines

Hoogstaand en zeer exclusief

Ivar Wines is ontstaan vanuit de passie én de absolute wil om zelf iets bijzonders toe te voegen aan al het moois dat de wijnwereld te bieden heeft. Alle druiven worden met de hand geoogst om zo de beste kwaliteit druiven te garanderen. De druiven komen van een kleine wijngaard in de buurt van Laren, Wijngoed Gelders Laren.

De Cabernet Blanc is afkomstig van een veelvoudige kruising van druivenrassen als Riesling, Cabernet Sauvignon, Silvaner en de Sauvignon Blanc die allemaal een rol spelen in de uiteindelijke smaak. De druiven zijn langzaam geperst en hebben een fermentatie op roestvrijstalen vaten ondergaan. De ultieme smaak beleving komt hierdoor naar voren. Ivar heeft 30% van de druiven uit 2017 gebruikt en 70% van de druiven uit 2018. De druiven uit 2017 zijn zacht van smaak en hebben een zeer intense geur beleving, de druiven uit 2018 sluiten daar goed op aan. De Cabernet Blanc is een verfijnde “groene“ wijn met tonen van asperge, onrijpe paprika en vlierbloesem. De wijn heeft een exclusieve oplage van 500 flessen, elke fles is met de hand genummerd. 

Je kunt de wijnen uiteraard ook eerst proeven tijdens mijn Nederlandse wijnproeverij.

Ivar Wines logo
Ivar Wines Cabernet Blanc 2018

Cabernet Blanc

tijdelijk uitverkocht

De reestlandhoeve

Waar een klein (wijn)land groot in wordt…

De Reestlandhoeve is gevestigd in Balkbrug; een dorpje met zo’n 4000 inwoners in het Reestdal te Overijssel.

De Reestlandhoeve heeft 3 hectare grond en maakt sinds 2003 een mooie variatie aan witte, rosé en rode wijnen, wijnlikeuren en bubbels.

De Reestlandhoeve heeft een wijngaard én zorghoeve en richten zich op mens, maatschappij en milieu en is daarom de eerste Nederlandse wijngaard met het B-Corp label. In de wijngaard wordt gewerkt met homeopathische middelen en mineralen om ziektes te voorkomen en klinkt er klassieke muziek in de wijngaard tijdens het groeiseizoen, wat de druivengroei stimuleert. De zorghoeve is gericht op autistische jongeren en vroeg dementerenden. Je kunt de wijnen uiteraard ook eerst proeven tijdens mijn Nederlandse wijnproeverij.

 

reestland logo
reestlandhoeve Muscat

Muscat barrique rood likeur 2014 - Muscat Bleu

€ 16,00

reestlander vivaldi

Vivaldi rosé likeur 2016 - Muscat Bleu

€ 16,00

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?