Nederlandse wijnproeverij

Offerte aanvragen

Een wijnproeverij uit eigen bodem

Hollandsche Meesters

Bubbels Meester is certificaathouder en officieel leverancier van de heerlijke bio-dynamische wijnen van De Reestlandhoeve uit Overijssel. Een zeer bijzondere wijnmaker; kleinschalig, zelfstandig, biologisch en prijswinnend… en ze zijn ook nog eens een zorghoeve. Kortom, een Nederlands bedrijf om trots op te zijn.

Deze wijngaard en zorghoeve richten zich op mens, maatschappij en milieu en is daarom de eerste en enige Nederlandse wijngaard met het B-Corp label. In de wijngaard wordt gewerkt met homeopathische middelen en mineralen en er klinkt klassieke muziek in de wijngaard tijdens het groeiseizoen. Hiermee worden ziektes voorkomen en de druivengroei gestimuleerd. De zorghoeve is gericht op autistische jongeren en vroeg dementerenden.

Bubbels Meester is dan ook groot fan van dit prachtige wijnhuis uit eigen land en is er trots op de mooie wijnen te schenken tijdens de Nederlandse wijnproeverij.

Bubbels Meester verzorgt deze Nederlandse wijnproeverij op maat en met veel pret. Zo worden er op maat gemaakt smaakformulieren uitgedeeld waarop je je bevindingen kunt opschrijven. De informatie over de wijnen en de Reestlandhoeve wordt met enthousiasme aan je toegelicht. Bekijk alvast het exclusieve assortiment aan Nederlandse wijnen uit de Meesterselectie. Deze kun je optioneel aangeven in de offerteaanvraag.

De kosten van de Nederlandse wijnproeverij zijn afhankelijk van de wijnen die je wilt proeven, het aantal flessen dat geopend wordt en de locatie. Het is mogelijk de locatie zelf te bepalen. Bijvoorbeeld bij iemand thuis of op een bijzondere locatie. De locatie kan ik ook voor je regelen; op een sloep door de Amsterdamse grachten bijvoorbeeld.

untitled-24

Algemene informatie Nederlandse wijnproeverij

INBEGREPEN

  • Waanzinnige wijnen uit Nederland
  • Op maat gemaakte smaakformulieren
  • Persoonlijke toelichting op de wijnen

KOSTEN

  • Vanaf € 97,50 bij een Nederlandse wijnproeverij van een uur met 4 Nederlandse wijnen

DEELNEMERS

  • Vanaf 2 personen
  • Grote groepen geen probleem

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Nederlandse wijnproeverij op niveau!

Boek een Nederlandse wijnproeverij met Bubbels Meester
Bubbels Meester tijdens een Nederlandse wijnproeverij
Proef Reestlandhoeve wijnen tijdens de Nederlandse wijnproeverij
Bubbels Meester tijdens een bezoek aan de Reestlandhoeve

Reviews

Wat vonden anderen van de Nederlandse Wijnproeverij?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?