Martijn Thuijsman

Sprankelende groeten van Bubbels Meester!

 Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Martijn Thuijsman en ik ben eigenaar van mijn bedrijf ‘Bubbels Meester’ dat ik in 2016 heb opgericht.

Bubbels Meester is het resultaat van mijn droom als ondernemer, mijn passie als levensgenieter en mijn talent als enthousiasmeur.

Het reizen door prachtige wijngebieden, het contact met kleinschalige, zelfstandige en gepassioneerde wijnboeren, het proeven en selecteren van de prachtige producten om deze daarna met trots en een goed verhaal aan mijn gasten te kunnen presenteren, daar draait het om bij Bubbels Meester.

Bubbels Meester importeert wijnen en bubbels uit Champagne en Elzas bij exclusieve, onafhankelijke en liefst duurzame wijnboeren. Deze meesters werken van generatie op generatie, veelal met het hele gezin, met passie en liefde aan de mooiste producten.

Bubbels Meester organiseert vele experiences en events waar met groot enthousiasme de (mousserende) wijnen worden geschonken; workshops sabreren, verschillende proeverijen en champagnetorens op iedere locatie; in een restaurant, bij jou thuis of tijdens het varen en proeven op een Bubbelscruise op de Amsterdamse grachten!

De wijnen en bubbels van Bubbels Meester zijn ook te bestellen in de webshop van Global Wineries: www.globalwineries.nl

Het verhaal van de wijnboeren waar wij de lekkerste wijnen en bubbels vandaan halen kun je bekijken en lezen bij Boutique Wineries: www.boutiquewineries.nl

Bubbels Meester is sponsor en secretaris van het culinair consortium Zuiver-Wijn: www.z-wijn.nl

Ik hoop snel met je te mogen proosten!

Sprankelende groeten van Martijn, Bubbels Meester 

Martijn Thuijsman. Bubbels Meester

Bubbels Meester reviews

Wat vonden anderen van hun Bubbels Meester ervaring?

Gewoon helemaal top

5,0 rating
donderdag, 23 juli, 2020

Gewoon helemaal top

Christian de Geus

Nooit geweten dat zoute popcorn zo goed samenging met Champagne!

5,0 rating
zaterdag, 21 maart, 2020

Bubbels Meester heeft ons een heerlijke middag bezorgd op de Amsterdamse grachten. Heerlijke bubbels met bijpassende hapjes zoals rood fruit en snacks.

Martin

Een ideale afsluiting van de zomer!

5,0 rating
zondag, 29 september, 2019

De Bubbels Meester had alles geregeld; van de boot tot rood fruit, lekkere snacks en een warm dekentje. Heel erg gezellig!

Dragoslav

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?