Martijn Thuijsman

Sprankelende groeten van Bubbels Meester!

 Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Martijn Thuijsman en ik ben eigenaar van mijn bedrijf ‘Bubbels Meester’ dat ik in 2016 heb opgericht.

Bubbels Meester is het resultaat van mijn droom als ondernemer, mijn passie als levensgenieter en mijn talent als enthousiasmeur.

Het reizen door prachtige wijngebieden, het contact met kleinschalige, zelfstandige en gepassioneerde wijnboeren, het proeven en selecteren van de prachtige producten om deze daarna met trots en een goed verhaal aan mijn gasten te kunnen presenteren, daar draait het om bij Bubbels Meester.

Bubbels Meester importeert wijnen en bubbels uit Champagne en Elzas bij exclusieve, onafhankelijke en liefst duurzame wijnboeren. Deze meesters werken van generatie op generatie, veelal met het hele gezin, met passie en liefde aan de mooiste producten.

Bubbels Meester organiseert vele experiences en events waar met groot enthousiasme de (mousserende) wijnen worden geschonken; workshops sabreren, verschillende proeverijen en champagnetorens op iedere locatie; in een restaurant, bij jou thuis of tijdens het varen en proeven op een Bubbelscruise op de Amsterdamse grachten!

De wijnen en bubbels van Bubbels Meester zijn ook te bestellen in de webshop van Global Wineries: www.globalwineries.nl

Het verhaal van de wijnboeren waar wij de lekkerste wijnen en bubbels vandaan halen kun je bekijken en lezen bij Boutique Wineries: www.boutiquewineries.nl

Bubbels Meester is sponsor en secretaris van het culinair consortium Zuiver-Wijn: www.z-wijn.nl

Ik hoop snel met je te mogen proosten!

Sprankelende groeten van Martijn, Bubbels Meester 

Martijn Thuijsman. Bubbels Meester

Bubbels Meester reviews

Wat vonden anderen van hun Bubbels Meester ervaring?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

Rated 5 out of 5
dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.
Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Geweldige toevoeging op je bruiloft

Rated 5 out of 5
maandag, 2 augustus, 2021

Op 3 juli was Martijn aanwezig op onze bruiloft met een te gekke champagne toren! In het traject naar onze bruiloft toe hebben we samen een heerlijk champagne gekozen waar we veel complimenten over hebben gekregen. Martijn weet veel van de champagnes die hij schenkt, en denkt mee wat past binnen budget en de dag. Daarnaast een leuke persoon die je proost moment toch een feest maakt! Wij hebben genoten.

Jeffrey en Merel

Leuke workshop met lekkere bubbels !!

Rated 4 out of 5
maandag, 26 juli, 2021

Martijn is een enthousiaste “docent” die veel van champagne weet. Ook leert hij je in een mum van tijd sabreren…..erg leuk om te doen en thuis weer te herhalen 😉

Edwin

Super geslaagd!

Rated 5 out of 5
donderdag, 1 juli, 2021

Ontzettend leuke proeverij gehad met 6 vriendinnen. Wat een verschil in smaak!
Martijn kan erg leuk vertellen over de verschillende bubbels die we hebben geproefd.
Leerzaam, lekker en super gezellig gehad.. Voor herhaling vatbaar !

Sandra

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?