Martijn Thuijsman

Sprankelende groeten van Bubbels Meester!

 Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Martijn Thuijsman en ik ben eigenaar van mijn bedrijf ‘Bubbels Meester’ dat ik in 2016 heb opgericht.

Bubbels Meester is het resultaat van mijn droom als ondernemer, mijn passie als levensgenieter en mijn talent als enthousiasmeur.

Het reizen door prachtige wijngebieden, het contact met kleinschalige, zelfstandige en gepassioneerde wijnboeren, het proeven en selecteren van de prachtige producten om deze daarna met trots en een goed verhaal aan mijn gasten te kunnen presenteren, daar draait het om bij Bubbels Meester.

Bubbels Meester importeert wijnen en bubbels uit Champagne en Elzas bij exclusieve, onafhankelijke en liefst duurzame wijnboeren. Deze meesters werken van generatie op generatie, veelal met het hele gezin, met passie en liefde aan de mooiste producten.

Bubbels Meester organiseert vele experiences en events waar met groot enthousiasme de (mousserende) wijnen worden geschonken; workshops sabreren, verschillende proeverijen en champagnetorens op iedere locatie; in een restaurant, bij jou thuis of tijdens het varen en proeven op een Bubbelscruise op de Amsterdamse grachten!

De wijnen en bubbels van Bubbels Meester zijn ook te bestellen in de webshop van Global Wineries: www.globalwineries.nl

Het verhaal van de wijnboeren waar wij de lekkerste wijnen en bubbels vandaan halen kun je bekijken en lezen bij Boutique Wineries: www.boutiquewineries.nl

Bubbels Meester is sponsor en secretaris van het culinair consortium Zuiver-Wijn: www.z-wijn.nl

Ik hoop snel met je te mogen proosten!

Sprankelende groeten van Martijn, Bubbels Meester 

Martijn Thuijsman. Bubbels Meester

Bubbels Meester reviews

Wat vonden anderen van hun Bubbels Meester ervaring?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

Rated 5 out of 5
dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.

Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Perfect

Rated 5 out of 5
woensdag, 29 maart, 2023

Martijn voelt haarfijn de groep aan en speelt hier goed op in. Hij heeft een prachtige selectie bubbels en maakt er een mooie beleving van. Wij zullen Martijn in de toekomst weer bellen, sabreren doen we graag vaker met de enige echte BubbelsMeester!

Nicole

Mooie toren met heerlijke champagne

Rated 5 out of 5
maandag, 14 november, 2022

Vrij last minute een champagne toren besteld. Vlotte communicatie en uiteindelijk een mooi resultaat. Martijn was ruim op tijd aanwezig, bouwde een mooie toren die een stuk groter was dan het aantal drinkers om het wat meer spektakel te geven. De champagne welke was geadviseerd door Martijn was heerlijk! Veel complimenten van collega’s over deze lekkere bubbel.

Bram - DPG Media

Geslaagde vader-dochter-date

Rated 5 out of 5
zondag, 30 oktober, 2022

Wat geef je je vader die alles al heeft? Gelukkig hebben mijn vader en ik een gezamelijke passie voor wijn. Daarnaast vinden we het allebei ook heerlijk om een beetje door te slaan. Zo doende kwam ik op het idee om een workshop sabreren aan mijn vader te geven, zodat wij voortaan op familiefeesten voor een spectaculaire opening kunnen zorgen. Samen met Martijn een op-maat-gemaakt pakket samengesteld qua te sabreren wijn, leuk dat hij daar zo enthousiast in mee denkt. Ik had aangegeven dat wij pinot noir gedomineerde champagnes het lekkerst vinden, en het verder ook leuk vinden om cremant uit Elzas te drinken omdat we daar samen zijn geweest. Martijn had een pakket samengesteld met 100% pinot noir wijnen uit Champagne en uit de Elzas. Het waren stuk voor stuk heerlijke wijnen en het was heel bijzonder om op die manier te vergelijken. We hebben er de rest van de dag goed van genoten. Martijn brengt veel kennis met zich mee en is daarnaast ook gewoon heel enthousiast en sociaal. Zeker een aanrader.

Helen

Sabreren kun je leren

Rated 5 out of 5
maandag, 10 oktober, 2022

Als je les krijgt van deze bubbelmeester. Wat geweldig zeg en ook de workshop Cremant “proeven”. Top avond gehad.

Ramona Chang

Welkom in mijn wereld!

Beleef het mee op Insta!

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?