Selecteer een pagina

Martijn Thuijsman

Sprankelende groeten van Bubbels Meester!

 Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Martijn Thuijsman en ik ben eigenaar van mijn bedrijf ‘Bubbels Meester’ dat ik in 2016 heb opgericht.

Bubbels Meester is het resultaat van mijn droom als ondernemer, mijn passie als levensgenieter en mijn talent als enthousiasmeur.

Het reizen door prachtige wijngebieden, het contact met kleinschalige, zelfstandige en gepassioneerde wijnboeren, het proeven en selecteren van de prachtige producten om deze daarna met trots en een goed verhaal aan mijn gasten te kunnen presenteren, daar draait het om bij Bubbels Meester.

Bubbels Meester importeert wijnen en bubbels uit Champagne en Elzas bij exclusieve, onafhankelijke en liefst duurzame wijnboeren. Deze meesters werken van generatie op generatie, veelal met het hele gezin, met passie en liefde aan de mooiste producten.

Bubbels Meester organiseert vele experiences en events waar met groot enthousiasme de (mousserende) wijnen worden geschonken; workshops sabreren, verschillende proeverijen en champagnetorens op iedere locatie; in een restaurant, bij jou thuis of tijdens het varen en proeven op een Bubbelscruise op de Amsterdamse grachten!

De wijnen en bubbels van Bubbels Meester zijn ook te bestellen in de webshop van Global Wineries: www.globalwineries.nl

Het verhaal van de wijnboeren waar wij de lekkerste wijnen en bubbels vandaan halen kun je bekijken en lezen bij Boutique Wineries: www.boutiquewineries.nl

Bubbels Meester is sponsor en secretaris van het culinair consortium Zuiver-Wijn: www.z-wijn.nl

Ik hoop snel met je te mogen proosten!

Sprankelende groeten van Martijn, Bubbels Meester 

Martijn Thuijsman. Bubbels Meester

Bubbels Meester reviews

Wat vonden anderen van hun Bubbels Meester ervaring?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

Rated 5 out of 5
dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.
Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Dé beste champagnetoren voor ons huwelijksfeest!

Rated 5 out of 5
donderdag, 16 juni, 2022

Taart op een huwelijk? Wij hadden veel liever een champagnetoren!! En wát zijn we blij dat Martijn de Bubbelsmeester dat heeft kunnen verzorgen in Kasteel de Hooge Vuursche. De borrel in de middag kreeg extra cachet door zijn expertise en de geweldige champagne uit traditionele coupes. Martijn dacht in alles met ons mee en organiseerde een speciale proeverij voor ons – de champagne die we hebben gekozen is voortreffelijk en blijft altijd onze speciale ’trouwchampagne’.

Monique

Aanrader!

Rated 5 out of 5
zondag, 5 juni, 2022

Martijn is een sympathieke man, die zijn uitgebreide kennis op een ontspannen en enthousiaste manier overbrengt!
We hebben een superleuke avond gehad met heerlijke wijnen!

Sandra

Workshop sabreren als verjaardagscadeau

Rated 5 out of 5
maandag, 30 mei, 2022

Voor mijn verjaardag kreeg ik van de kinderen een workshop sabreren aangeboden. Het was een heerlijke middag waar we met z’n allen erg van hebben genoten. Martijn bedankt.

Wim de Ruiter

Super dag!

Rated 5 out of 5
vrijdag, 27 mei, 2022

Wat een super dag hebben wij gehad met Martijn en Thomas! Martijn mengde zich heel gemakkelijk in ons gezelschap en had een goede balans in aanwezig en afwezig zijn. Hij hield de glazen goed in de gaten en bood regelmatig een hapje aan. Het voelde heel verzorgd allemaal! Onwijs bedankt Martijn!

Martina

Welkom in mijn wereld!

Beleef het mee op Insta!

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?