Martijn Thuijsman

Sprankelende groeten van Bubbels Meester!

Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Martijn en ik ben eigenaar van mijn bedrijf ‘Bubbels Meester’ dat ik in 2016 heb opgericht.

Bubbels Meester is het resultaat van mijn droom als ondernemer, mijn passie als levensgenieter en mijn talent als enthousiasmeur.

Het reizen door prachtige wijngebieden, het contact met kleinschalige, zelfstandige en gepassioneerde wijnboeren, het proeven en selecteren van de prachtige producten om deze daarna met trots en een goed verhaal aan mijn gasten te kunnen presenteren, daar draait het om bij Bubbels Meester.

Bubbels Meester importeert wijnen en bubbels uit Champagne en Elzas bij exclusieve, onafhankelijke en liefst duurzame wijnboeren. Deze meesters werken van generatie op generatie, veelal met het hele gezin, met passie en liefde aan de mooiste producten.

Bubbels Meester organiseert vele experiences en events waar met groot enthousiasme de (mousserende) wijnen worden geschonken; workshops sabreren, verschillende proeverijen en champagnetorens op iedere locatie; in een restaurant, bij jou thuis of tijdens het varen en proeven op een Bubbelscruise op de Amsterdamse grachten!

De wijnen en bubbels van Bubbels Meester zijn ook los te bestellen in de webshop van Boutique Wineries.

Bubbels Meester staat ook op de Pure Markt in Amsterdam, waar je een groot deel van het assortiment van Boutique Wineries kunt drinken per glas!

Ik hoop snel met je te mogen proosten!

Sprankelende groeten van Martijn, Bubbels Meester 

Martijn Thuijsman. Bubbels Meester

Bubbels Meester reviews

Wat vonden anderen van hun Bubbels Meester ervaring?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.

Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Mega toffe ervaring

woensdag, 8 mei, 2024

Afgelopen weekend hebben we met een groep vrienden een champagne workshop incl. sabreren gehad van Martijn. Het was een leerzame en toffe workshop, echt een aanrader! Heerlijke champagnes geproefd waar Martijn ons alles over kon vertellen. En wie wil nou niet met een sabel een fles openen. Een meerwaarde voor ieder feestje!

Nina

Fantastische avond!

zondag, 22 oktober, 2023

Afgelopen vrijdag in eigen huis met 14 man een champagne- en wijnproeverij gehad van Bubbelsmeester Martijn. Alles smaakte naar meer. We hebben 8 flessen Champagne kunnen sabreren, en door de kundige begeleiding ging het 8 keer goed! Martijn weet op een gezellige manier de avond vorm te geven en heeft een bak aan kennis over wijn en bruis. Vette aanrader voor een avond met vrienden waarbij je ook nog iets opsteekt. Chapeau!

Joeri

Bubbelsmeester doet zijn naam eer aan

dinsdag, 17 oktober, 2023

Precies op het juiste moment sabreerde Martijn de fles champagne bij de onthulling van het bouwdoek ter ere van de bouw van het OLVG Lab. Fijne samenwerking!

Geeske

Leef in het moment-moment met Bubbels Meester

dinsdag, 5 september, 2023

Aan een bijzonder moment, met vriendinnen onder elkaar, gaf Martijn een ontspannen en vakkundige toevoeging. Ook verrassend hoeveel verschillende soorten champagne er zijn. Sabreren is een must!

Daniella Teunissen

Welkom in mijn wereld!

Beleef het mee op Insta!

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?