Selecteer een pagina

Martijn Thuijsman

Sprankelende groeten van Bubbels Meester!

 Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Martijn Thuijsman en ik ben eigenaar van mijn bedrijf ‘Bubbels Meester’ dat ik in 2016 heb opgericht.

Bubbels Meester is het resultaat van mijn droom als ondernemer, mijn passie als levensgenieter en mijn talent als enthousiasmeur.

Het reizen door prachtige wijngebieden, het contact met kleinschalige, zelfstandige en gepassioneerde wijnboeren, het proeven en selecteren van de prachtige producten om deze daarna met trots en een goed verhaal aan mijn gasten te kunnen presenteren, daar draait het om bij Bubbels Meester.

Bubbels Meester importeert wijnen en bubbels uit Champagne en Elzas bij exclusieve, onafhankelijke en liefst duurzame wijnboeren. Deze meesters werken van generatie op generatie, veelal met het hele gezin, met passie en liefde aan de mooiste producten.

Bubbels Meester organiseert vele experiences en events waar met groot enthousiasme de (mousserende) wijnen worden geschonken; workshops sabreren, verschillende proeverijen en champagnetorens op iedere locatie; in een restaurant, bij jou thuis of tijdens het varen en proeven op een Bubbelscruise op de Amsterdamse grachten!

De wijnen en bubbels van Bubbels Meester zijn ook te bestellen in de webshop van Global Wineries: www.globalwineries.nl

Het verhaal van de wijnboeren waar wij de lekkerste wijnen en bubbels vandaan halen kun je bekijken en lezen bij Boutique Wineries: www.boutiquewineries.nl

Bubbels Meester is sponsor en secretaris van het culinair consortium Zuiver-Wijn: www.z-wijn.nl

Ik hoop snel met je te mogen proosten!

Sprankelende groeten van Martijn, Bubbels Meester 

Martijn Thuijsman. Bubbels Meester

Bubbels Meester reviews

Wat vonden anderen van hun Bubbels Meester ervaring?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

Rated 5 out of 5
dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.
Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Super leuke workshop

Rated 5 out of 5
dinsdag, 30 november, 2021

We hebben een hele leuke avond gehad met Martijn. Het sabreren leer je in een handomdraai en hij verteld met veel enthousiasme over de bubbels.
Super leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest en ook bij ons speelde hij zijn act als stripper geweldig mee. We hebben enorm gelachen en wat was onze vrijgezel opgelucht.

Lisette

Ontzettend leuke workshop

Rated 5 out of 5
dinsdag, 30 november, 2021

Echt een aanrader! De champagnes smaken top, het sabreren is een leuke activiteit samen en de uitleg & Martijn zijn persoonlijkheid maken de workshop een mooi avontuur.

Bram

Leuke workshop sabreren en heerlijke champagne!

Rated 5 out of 5
woensdag, 24 november, 2021

Martijn heeft voor ons een champagne proeverij gecombineerd met een workshop sabreren verzorgd. Hij had voor ons 3 champagnes op maat uitgekozen die hij met veel kennis en enthousiasme heeft gepresenteerd. Wat het extra leuk maakte was natuurlijk het sabreren!
Voor de hapjes had hij vooraf tips gegeven wat het compleet maakte.
Martijn, bedankt voor de gezellige en leuke workshop/proeverij!

Bea

Heerlijke start van ons vrijgezellenfeestje

Rated 5 out of 5
zondag, 7 november, 2021

Wij hebben een erg lekkere en leuke start van ons vrijgezellenfeestje gehad dankzij Martijn. De sfeer zat er meteen goed in toen Martijn ons spel meespeelde en deed alsof er een stripper binnenkwam… tot opluchting van onze vrijgezel was dit niet het geval, maar gingen we leren sabreren.
Martijn heeft ons verrast met lekkere bubbels en enthousiast geholpen bij het sabreren. Echt een aanrader!

Linda

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?