Personeelsuitje

Offerte aanvragen

Het lekkerste personeelsuitje

Ploppen, proosten, proeven of toch sabreren

Ploppen en proosten tijdens jullie personeelsuitje? Met Bubbels Meester kun je leren sabreren, met wel met 50 collega’s tegelijk! Dit is het ultieme plopmoment dat nog lang zal nagalmen.

Het samen opdrinken van de bubbels (of speciaalbieren) leidt tot instant teambuilding. En nee… niet -alleen- door de alcohol, maar door het groepsgevoel dat je krijgt bij het leren sabreren van de meest heerlijke champagnes. Leer elkaars smaak beter kennen en wordt samen een baas in het sabreren! Een personeelsuitje met Bubbels Meester heeft zich keer op keer bewezen als een gezellige, luchtige en gemoedelijke teamervaring met een culinair karakter.

Je kunt de Bubbels Meester bedrijfsuitje als stand-alone event zien; maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een kook-workshop of een boottochtje door de Amsterdamse grachten. Dit is vooral lekker in het voorjaar of in de zomer. Heerlijk met je collega’s bijkletsen tijdens een personeelsuitje op de Amsterdamse grachten met een goed glas wijn in je hand. 

Ieder personeelsuitje is maatwerk waarbij rekening wordt gehouden met speciale wensen. Neem vooral contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken. Om je wat richting te geven staan hieronder een aantal sprankelende mogelijkheden voor jouw personeelsuitje:

bubbels_meester_teamuitjes_banner_1

Algemene informatie personeelsuitje

INBEGREPEN

  • Workshop sabreren
  • Proeverij van bubbels of bieren
  • Teambuilding

KOSTEN

  • Vanaf € 100,00 ex BTW voor een workshop sabreren van 1 uur voor 5 personen met Hongaarse bubbels

DEELNEMERS

  • Vanaf 5 personen
  • Grote groepen geen probleem

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Gezelligheid met collega’s!

Een workshop sabreren is superleuk als personeelsuitje of met een verjaardagsfeest
Bubbels Meester zorgt voor gezelligheid tijdens het personeelsuitje
Het personeelsuitje kan ook net zo goed plaatsvinden op een sloep door de Amsterdamse grachten!
Leer je collega's beter kennen tijdens het personeelsuitje of nodig Bubbels Meester thuis uit op je verjaardagsfeest

Reviews

Wat vonden anderen van het personeelsuitje?

Feestelijk en gezellig!

dinsdag, 4 juli, 2023

Martijn maakt er echt een feestje van. Hij betrekt iedereen op een leuke manier bij de workshop en voelt de sfeer goed aan. Voor mensen die niet goed durven neemt hij extra tijd. Wij hebben een blinde medewerker die met zorgvuldige begeleiding van Martijn ook heeft leren sabreren!

Paul

Perfect

woensdag, 29 maart, 2023

Martijn voelt haarfijn de groep aan en speelt hier goed op in. Hij heeft een prachtige selectie bubbels en maakt er een mooie beleving van. Wij zullen Martijn in de toekomst weer bellen, sabreren doen we graag vaker met de enige echte BubbelsMeester!

Nicole

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?