Wat is sabreren

En hoe leer ik het?

eenSabreren is een spectaculaire en stoere manier om een fles bubbels (bijvoorbeeld champagne, crémant of speciaalbier) te openen met een sabel (sabre in het Frans). Ook wel champagnesabel genoemd.

Met je ene hand houd je de voet van de fles stevig vast, en met je andere hand de champagnesabel. Met een subtiele beweging sla je tegen de rand van de fles die om de kurk heen zit, en met een krachtige PLOP! vliegt de kurk – met een randje glas van de fles er nog omheen – een paar meter weg.

Bubbels Meester komt graag bij jou op locatie voor een sprankelende sabreershow; een spectaculair moment om je feest officieel mee te openen. En jij en je gasten kunnen ook zelf leren sabreren! Met een workshop sabreren van Bubbels Meester leer je de fijne kneepjes van het sabreren. Na het sabreren van de fles schenken we de heerlijke bubbels uit, proosten we op een succesvolle sabrage en drinken we een glaasje. Tijdens een workshop sabreren worden er meerdere flessen bubbels gesabreerd en dus meerdere glazen geschonken. Iedere workshop sabreren is daarmee ook een proeverij! Lees hieronder hoe je bij Bubbels Meester kunt leren sabreren.

Na de workshop sabreren kun je gegarandeerd iedere fles bubbels sabreren die op je pad komt. En mocht je nog geen champagnesabel in huis hebben; deze kun je bij Bubbels Meester aanschaffen. Voor slechts €40,00 krijg je een prachtig sabel van het topmerk Laguiole, met olijfhouten heft, in een mooi zwart-houten doosje, ingegraveerd met het Bubbels Meester logo en naar wens een naam of een datum. Het is natuurlijk superleuk om je familie, vrienden en collega’s tijdens te laten zien dat jij als een baas kunt sabreren. “Geleerd tijdens een workshop sabreren van de Bubbels Meester” zeg je dan!

Workshop Sabreren met Bubbelproeverij

Leer ploppen als een baas!

Tijdens de workshop sabreren leert Bubbels Meester je alle tips en tricks die je nodig hebt om een fles bubbels succesvol te sabreren. Na het sabreren mogen de heerlijke bubbels gedronken worden tijdens de bubbelproeverij. Het sabreren van champagne kun je hier ook vinden. Uiteraard kunnen er ook andere bubbels uit landen zoals Frankrijk en Hongarije worden gesabreerd. Kijk hier een YouTube video om een indruk te krijgen van een workshop sabreren in combinatie met een champagneproeverij.

MZ6
Workshop bier sabreren en bierproeverij

Workshop bier sabreren met bierproeverij

Leren sabreren en ploppen

Tijdens de workshop bier sabreren leert Bubbels Meester je alle tips en tricks die je nodig hebt om een fles bier in stijl te sabreren. Doorgaans worden er flessen champagne gesabreerd, maar wist je dat je dit ook met bepaalde flessen bier kunt doen? Hier zitten immers ook bubbels in! Na het sabreren mogen de heerlijke bieren gedronken worden tijdens de bierproeverij.

Sabreur op locatie

Laat Bubbels Meester zijn werk doen

Bubbels Meester zorgt voor een spectaculair begin van iedere feest met het sabreren van een fles heerlijke bubbels. Ook een sabreur aan huis is mogelijk.

Met Bubbels Meester haal je een ware sabreermeester in huis; met gevoel voor show wordt een fles bubbels met een mooi sabel open geslagen en uitgeschonken. Wat een sprankelende manier om het proostmoment mee te beginnen! Het mooie is dat je alvast je bubbels kunt selecteren uit de exclusieve meesterselectie; te vinden in het hoofdmenu. Bekijk bijvoorbeeld eens deze fantastische bubbels uit Nederland en Hongarije. Geef dit optioneel aan in de offerteaanvraag.

Bubbels Meester verzorgt met passie een bubbel moment om nooit te vergeten: door te sabreren, met een champagnetoren en zelfs een bubbelbar is mogelijk. Perfect voor een bruiloft, een jubileum, een verjaardag, een grand opening en iedere andere feestelijke aangelegenheid. 

De kosten van de sabreur op locatie of een sabreur aan huis zijn afhankelijk van de te sabreren (en te schenken) flessen en de locatie. De locatie kun je uiteraard zelf bepalen, maar kan ik ook voor regelen; in een restaurant, een sloep of zelfs een jacht. Bekijk de video voor een indruk van een varen en proeven uitje op de Amsterdamse Grachten met schipper en sabreur. AANRADER!

Samen stemmen we de mogelijkheden af en wordt er een prijs op maat gemaakt.

Sabreur op locatie nodig of een sabreur aan huis? Boek Bubbels Meester

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?