Sabreur op locatie

Offerte aanvragen

Een sabreur bij jou op locatie

Sabreren als show spektakel

Bubbels Meester is sabreermeester en jouw sabreur op locatie! Sabreren is het op ceremoniële wijze openen van een fles bubbels (champagne bijvoorbeeld) met een mooi sabel. Wist je dat sabreren uit de tijd stamt van Napoleon? Deze kleine veroveraar deed dit om zijn overwinningen te vieren. Nu is het een spectaculair moment om je feest officieel mee te openen.

Bubbels Meester komt graag als sabreur op locatie om je gasten te verrassen met een spetterende show. Met een sabreersabel slaat Bubbels Meester een fles heerlijke bubbels open; de kurk vliegt met een mooie plop meters ver weg, waarna de bubbels uitgeschonken en opgedronken worden. Wat het leuke is, is dat je zelf je eigen bubbels kunt selecteren uit exclusieve Meesterselectie. Kijk hiervoor in het hoofdmenu onder ‘De Meesterselectie’. Er is keuze uit Champagnes, Crémant d’Alcase en bijzondere bubbels uit o.a. Nederland, Oostenrijk en Hongarije. Geef je keuze optioneel aan in de offerteaanvraag. Uiteraard kan ik ook een selectie voor het sabreren maken.

Een sabreur op locatie geeft iets extra’s, is altijd indrukwekkend om te zien en is daarmee een geweldige manier om jouw feest extra sprankelend te maken. Bubbels Meester is in te huren voor alle soorten feesten en partijen; een bruiloft, een jubileum, een feestelijke opening of bijvoorbeeld een gala. Bubbels Meester komt naar je toe, in stijl en afgestemd op jouw specifieke wensen.

Bubbels Meester als sabreur op locatie op ieder event

Algemene informatie sabreur op locatie

INBEGREPEN

  • Bubbels Meester als sabreur op locatie
  • Sabreren van 1 of meerdere flessen met 1 of meerdere sabels
  • Flessen bubbels, indien gewenst
  • Mogelijkheid tot laten sabreren door speciale gasten

KOSTEN

  • € 50,00 per uur
  • Exclusief reiskosten en de te sabreren flessen
  • Minimum spend van 250,00

DEELNEMERS

  • Ideaal voor grote groepen

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Chic en spectaculair

IMG-20211026-WA0013 2
Een sabreur op locatie is spectaculair, chic en bijzonder!
Bubbels Meester als sabreur op locatie op een bouwproject
Bubbels Meester als sabreur op locatie bij jou op de boot

Reviews

Wat vonden anderen van een sabreur op locatie?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

Rated 5 out of 5
dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.

Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Perfect

Rated 5 out of 5
woensdag, 29 maart, 2023

Martijn voelt haarfijn de groep aan en speelt hier goed op in. Hij heeft een prachtige selectie bubbels en maakt er een mooie beleving van. Wij zullen Martijn in de toekomst weer bellen, sabreren doen we graag vaker met de enige echte BubbelsMeester!

Nicole

Geslaagde vader-dochter-date

Rated 5 out of 5
zondag, 30 oktober, 2022

Wat geef je je vader die alles al heeft? Gelukkig hebben mijn vader en ik een gezamelijke passie voor wijn. Daarnaast vinden we het allebei ook heerlijk om een beetje door te slaan. Zo doende kwam ik op het idee om een workshop sabreren aan mijn vader te geven, zodat wij voortaan op familiefeesten voor een spectaculaire opening kunnen zorgen. Samen met Martijn een op-maat-gemaakt pakket samengesteld qua te sabreren wijn, leuk dat hij daar zo enthousiast in mee denkt. Ik had aangegeven dat wij pinot noir gedomineerde champagnes het lekkerst vinden, en het verder ook leuk vinden om cremant uit Elzas te drinken omdat we daar samen zijn geweest. Martijn had een pakket samengesteld met 100% pinot noir wijnen uit Champagne en uit de Elzas. Het waren stuk voor stuk heerlijke wijnen en het was heel bijzonder om op die manier te vergelijken. We hebben er de rest van de dag goed van genoten. Martijn brengt veel kennis met zich mee en is daarnaast ook gewoon heel enthousiast en sociaal. Zeker een aanrader.

Helen

Sabreren kun je leren

Rated 5 out of 5
maandag, 10 oktober, 2022

Als je les krijgt van deze bubbelmeester. Wat geweldig zeg en ook de workshop Cremant “proeven”. Top avond gehad.

Ramona Chang

Geweldige beleving

Rated 5 out of 5
donderdag, 15 september, 2022

De Bubbelsmeester kwam tijdens een verjaardagsfeestje een workshop Sabreren geven. Tevens een proeverijtje van 3 verschillende bubbels.

De instructies, leuke uitleg over de bubbels en het mooie sabel (laten graferen voor de jarige ) maakte het een TOPfeestje. De jarige en onze gasten hebben een geweldige avond gehad! Een aanrader om eens op een ludieke manier een toast uit te brengen.

Bedankt Bubbelsmeester!

Floor Beijer

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?