Sabreur op locatie

Offerte aanvragen

Een sabreur bij jou op locatie

Sabreren als show spektakel

Bubbels Meester is sabreermeester en jouw sabreur op locatie! Sabreren is het op ceremoniële wijze openen van een fles bubbels (champagne bijvoorbeeld) met een mooi sabel. Wist je dat sabreren uit de tijd stamt van Napoleon? Deze kleine veroveraar deed dit om zijn overwinningen te vieren. Nu is het een spectaculair moment om je feest officieel mee te openen.

Bubbels Meester komt graag als sabreur op locatie om je gasten te verrassen met een spetterende show. Met een sabreersabel slaat Bubbels Meester een fles heerlijke bubbels open; de kurk vliegt met een mooie plop meters ver weg, waarna de bubbels uitgeschonken en opgedronken worden. Wat het leuke is, is dat je zelf je eigen bubbels kunt selecteren uit exclusieve Meesterselectie. Kijk hiervoor in het hoofdmenu onder ‘De Meesterselectie’. Er is keuze uit Champagnes, Crémant d’Alcase en bijzondere bubbels uit o.a. Nederland, Oostenrijk en Hongarije. Geef je keuze optioneel aan in de offerteaanvraag. Uiteraard kan ik ook een selectie voor het sabreren maken.

Een sabreur op locatie geeft iets extra’s, is altijd indrukwekkend om te zien en is daarmee een geweldige manier om jouw feest extra sprankelend te maken. Bubbels Meester is in te huren voor alle soorten feesten en partijen; een bruiloft, een jubileum, een feestelijke opening of bijvoorbeeld een gala. Bubbels Meester komt naar je toe, in stijl en afgestemd op jouw specifieke wensen.

Bubbels Meester als sabreur op locatie op ieder event

Algemene informatie sabreur op locatie

INBEGREPEN

 • Bubbels Meester als sabreur op locatie
 • Sabreren van 1 of meerdere flessen met 1 of meerdere sabels
 • Flessen bubbels, indien gewenst
 • Mogelijkheid tot laten sabreren door speciale gasten

KOSTEN

 • € 60,00 per uur
 • Exclusief reiskosten en de te sabreren flessen
 • Minimum spend van 250,00

KOSTEN

 • € 50,00 per uur
 • Exclusief reiskosten en de te sabreren flessen
 • Minimum spend van 250,00

DEELNEMERS

 • Ideaal voor grote groepen

LOCATIE

 • Zelf regelen
 • Kan ik verzorgen

Een impressie

Chic en spectaculair

IMG-20211026-WA0013 2
Een sabreur op locatie is spectaculair, chic en bijzonder!
Bubbels Meester als sabreur op locatie op een bouwproject
Bubbels Meester als sabreur op locatie bij jou op de boot

Reviews

Wat vonden anderen van een sabreur op locatie?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.

Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Mega toffe ervaring

woensdag, 8 mei, 2024

Afgelopen weekend hebben we met een groep vrienden een champagne workshop incl. sabreren gehad van Martijn. Het was een leerzame en toffe workshop, echt een aanrader! Heerlijke champagnes geproefd waar Martijn ons alles over kon vertellen. En wie wil nou niet met een sabel een fles openen. Een meerwaarde voor ieder feestje!

Nina

Fantastische avond!

zondag, 22 oktober, 2023

Afgelopen vrijdag in eigen huis met 14 man een champagne- en wijnproeverij gehad van Bubbelsmeester Martijn. Alles smaakte naar meer. We hebben 8 flessen Champagne kunnen sabreren, en door de kundige begeleiding ging het 8 keer goed! Martijn weet op een gezellige manier de avond vorm te geven en heeft een bak aan kennis over wijn en bruis. Vette aanrader voor een avond met vrienden waarbij je ook nog iets opsteekt. Chapeau!

Joeri

Sprankelende middag!

zondag, 10 september, 2023

Voor het vrijgezellenfeest van een van mijn beste vrienden, hebben we de bubbelsmeester ingehuurd om ons mee te nemen met een bubbelende reis door Europa, en het was geweldig! De workshop vond plaats op het prachtige Hofwijck in Voorburg en wat hebben we genoten met z’n allen. Alle credits naar Bubbels Meester!!

Reinout

Leef in het moment-moment met Bubbels Meester

dinsdag, 5 september, 2023

Aan een bijzonder moment, met vriendinnen onder elkaar, gaf Martijn een ontspannen en vakkundige toevoeging. Ook verrassend hoeveel verschillende soorten champagne er zijn. Sabreren is een must!

Daniella Teunissen

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?