Workshop sabreren & Bubbelproeverij

Offerte aanvragen

Beleef de workshop Sabreren & Bubbels proeverij

De ultieme combinatie

Sabreren kun je leren tijdens de workshop sabreren van Bubbels Meester. Als de flessen geopend zijn, volgt een gezellige proeverij die met passie, kennis en zorg wordt begeleid. Er worden op maat gemaakt smaakformulieren uitgedeeld en de bubbels worden met enthousiasme toegelicht. Wist je dat je zelf bubbels kunt selecteren uit de exclusieve meesterselectie? Deze zijn te vinden in het hoofdmenu onder ‘De Meesterselectie’. Bekijk bijvoorbeeld eens deze heerlijke selectie Crémant d’Alsace uit Frankrijk. Geef dit optioneel aan in de offerteaanvraag.

Een workshop sabreren is ideaal als groepsactiviteit en een absolute aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of als teamuitje. De kosten van een workshop sabreren zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de te sabreren bubbels en de locatie. De locatie bepaal je zelf; bijvoorbeeld bij iemand thuis of op kantoor. De locatie kan ook door Bubbels Meester geregeld worden; op een sloep door de Amsterdamse Grachten bijvoorbeeld. Ideaal om je gasten te vermaken tijdens een zakelijk uitje of een event. Denk aan Sail Amsterdam, Koningsdag of Gay Pride. De keuze is aan jou!

Een workshop sabreren kost 30,00 per uur, exclusief de te openen flessen en eventuele reis- en parkeerkosten. Per uur kunnen er ongeveer 4 flessen worden gesabreerd en geproefd.

Sabreren kun je leren met Bubbels Meester
champagne flessen zijn gesabreerd tijdens de workshop sabreren van Bubbels Meester

Algemene informatie Workshop Sabreren en Bubbelproeverij

INBEGREPEN

  • Workshop sabreren
  • Heerlijke bubbel proeverij
  • Speciale proefglazen (tot 25 personen)
  • Op maat gemaakte smaakformulieren
  • Persoonlijke begeleiding

KOSTEN WORKSHOP SABREREN

  • € 50,00 per uur, exclusief reiskosten en de te openen en te proeven flessen

DEELNEMERS

  • Vanaf 2 personen
  • Tot groepen van wel 40 personen

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Leuke foto’s!

Tijdens de workshop sabreren leert Bubbels Meester iedereen een fles bubbels te openen met een sabel
Bubbels Meester is jouw sabreur tijdens een workshop sabreren en Bubbelproeverij
Leren sabreren met Bubbels Meester tijdens een workshop sabreren
leren sabreren met Bubbels Meester gezellig bij jou in de tuin

Reviews

Wat vonden anderen van een workshop sabreren en bubbelproeverij?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

Rated 5 out of 5
dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.

Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Perfect

Rated 5 out of 5
woensdag, 29 maart, 2023

Martijn voelt haarfijn de groep aan en speelt hier goed op in. Hij heeft een prachtige selectie bubbels en maakt er een mooie beleving van. Wij zullen Martijn in de toekomst weer bellen, sabreren doen we graag vaker met de enige echte BubbelsMeester!

Nicole

Geslaagde vader-dochter-date

Rated 5 out of 5
zondag, 30 oktober, 2022

Wat geef je je vader die alles al heeft? Gelukkig hebben mijn vader en ik een gezamelijke passie voor wijn. Daarnaast vinden we het allebei ook heerlijk om een beetje door te slaan. Zo doende kwam ik op het idee om een workshop sabreren aan mijn vader te geven, zodat wij voortaan op familiefeesten voor een spectaculaire opening kunnen zorgen. Samen met Martijn een op-maat-gemaakt pakket samengesteld qua te sabreren wijn, leuk dat hij daar zo enthousiast in mee denkt. Ik had aangegeven dat wij pinot noir gedomineerde champagnes het lekkerst vinden, en het verder ook leuk vinden om cremant uit Elzas te drinken omdat we daar samen zijn geweest. Martijn had een pakket samengesteld met 100% pinot noir wijnen uit Champagne en uit de Elzas. Het waren stuk voor stuk heerlijke wijnen en het was heel bijzonder om op die manier te vergelijken. We hebben er de rest van de dag goed van genoten. Martijn brengt veel kennis met zich mee en is daarnaast ook gewoon heel enthousiast en sociaal. Zeker een aanrader.

Helen

Sabreren kun je leren

Rated 5 out of 5
maandag, 10 oktober, 2022

Als je les krijgt van deze bubbelmeester. Wat geweldig zeg en ook de workshop Cremant “proeven”. Top avond gehad.

Ramona Chang

Geweldige beleving

Rated 5 out of 5
donderdag, 15 september, 2022

De Bubbelsmeester kwam tijdens een verjaardagsfeestje een workshop Sabreren geven. Tevens een proeverijtje van 3 verschillende bubbels.

De instructies, leuke uitleg over de bubbels en het mooie sabel (laten graferen voor de jarige ) maakte het een TOPfeestje. De jarige en onze gasten hebben een geweldige avond gehad! Een aanrader om eens op een ludieke manier een toast uit te brengen.

Bedankt Bubbelsmeester!

Floor Beijer

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?