Workshop sabreren & Bubbelproeverij

Offerte aanvragen

Beleef de workshop Sabreren & Bubbels proeverij

De ultieme combinatie

Sabreren kun je leren tijdens de workshop sabreren van Bubbels Meester. Als de flessen geopend zijn, volgt een gezellige proeverij die met passie, kennis en zorg wordt begeleid. Er worden op maat gemaakt smaakformulieren uitgedeeld en de bubbels worden met enthousiasme toegelicht. Wist je dat je zelf bubbels kunt selecteren uit de exclusieve meesterselectie? Deze zijn te vinden in het hoofdmenu onder ‘De Meesterselectie’. Bekijk bijvoorbeeld eens deze heerlijke selectie Crémant d’Alsace uit Frankrijk. Geef dit optioneel aan in de offerteaanvraag.

Een workshop sabreren is ideaal als groepsactiviteit en een absolute aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of als teamuitje. De kosten van een workshop sabreren zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de te sabreren bubbels en de locatie. De locatie bepaal je zelf; bijvoorbeeld bij iemand thuis of op kantoor. De locatie kan ook door Bubbels Meester geregeld worden; op een sloep door de Amsterdamse Grachten bijvoorbeeld. Ideaal om je gasten te vermaken tijdens een zakelijk uitje of een event. Denk aan Sail Amsterdam, Koningsdag of Gay Pride. De keuze is aan jou!

Een workshop sabreren kost 60,00 per uur, exclusief de te openen flessen en eventuele reis- en parkeerkosten. Per uur kunnen er ongeveer 4 flessen worden gesabreerd en geproefd.

Sabreren kun je leren met Bubbels Meester
champagne flessen zijn gesabreerd tijdens de workshop sabreren van Bubbels Meester

Algemene informatie Workshop Sabreren en Bubbelproeverij

INBEGREPEN

  • Workshop sabreren
  • Heerlijke bubbel proeverij
  • Speciale proefglazen (tot 25 personen)
  • Op maat gemaakte smaakformulieren
  • Persoonlijke begeleiding

KOSTEN WORKSHOP SABREREN

  • € 60,00 per uur, exclusief reiskosten en de te openen en te proeven flessen

DEELNEMERS

  • Vanaf 2 personen
  • Tot groepen van wel 40 personen

LOCATIE

  • Zelf regelen
  • Kan ik verzorgen

Een impressie

Leuke foto’s!

Tijdens de workshop sabreren leert Bubbels Meester iedereen een fles bubbels te openen met een sabel
Bubbels Meester is jouw sabreur tijdens een workshop sabreren en Bubbelproeverij
Leren sabreren met Bubbels Meester tijdens een workshop sabreren
leren sabreren met Bubbels Meester gezellig bij jou in de tuin

Reviews

Wat vonden anderen van een workshop sabreren en bubbelproeverij?

Geweldige toevoeging aan ons mini event

dinsdag, 8 juni, 2021

Martijn heeft mij en mijn vriendinnen een heerlijke middag bezorgd in het Amsterdamse Westerpark! Hij heeft een op maat gemaakte workshop sabreren en bubbel proeverij voor ons gemaakt en kwam ons met zijn bakfiets volgeladen met bubbels opzoeken tijdens een picknick.

Hij begeleid het proeven op de een hele prettige manier, totaal niet als betweterige wijn fanaat:) Echt een aanrader!

Lisa Jurgens

Mega toffe ervaring

woensdag, 8 mei, 2024

Afgelopen weekend hebben we met een groep vrienden een champagne workshop incl. sabreren gehad van Martijn. Het was een leerzame en toffe workshop, echt een aanrader! Heerlijke champagnes geproefd waar Martijn ons alles over kon vertellen. En wie wil nou niet met een sabel een fles openen. Een meerwaarde voor ieder feestje!

Nina

Fantastische avond!

zondag, 22 oktober, 2023

Afgelopen vrijdag in eigen huis met 14 man een champagne- en wijnproeverij gehad van Bubbelsmeester Martijn. Alles smaakte naar meer. We hebben 8 flessen Champagne kunnen sabreren, en door de kundige begeleiding ging het 8 keer goed! Martijn weet op een gezellige manier de avond vorm te geven en heeft een bak aan kennis over wijn en bruis. Vette aanrader voor een avond met vrienden waarbij je ook nog iets opsteekt. Chapeau!

Joeri

Sprankelende middag!

zondag, 10 september, 2023

Voor het vrijgezellenfeest van een van mijn beste vrienden, hebben we de bubbelsmeester ingehuurd om ons mee te nemen met een bubbelende reis door Europa, en het was geweldig! De workshop vond plaats op het prachtige Hofwijck in Voorburg en wat hebben we genoten met z’n allen. Alle credits naar Bubbels Meester!!

Reinout

Leef in het moment-moment met Bubbels Meester

dinsdag, 5 september, 2023

Aan een bijzonder moment, met vriendinnen onder elkaar, gaf Martijn een ontspannen en vakkundige toevoeging. Ook verrassend hoeveel verschillende soorten champagne er zijn. Sabreren is een must!

Daniella Teunissen

Elke maand vers Bubbels nieuws!

Open chat
1
Hulp nodig?
Waarmee kan ik je van dienst zijn?